Aspi's

Aspi's

Op deze pagina vind je alle info over de Aspi's!

Leiding '17 - '18  Korneel Cottyn en Pierre Lapere

 

"The truth may be ORANGE". De Aspiranten zijn de oudste leden van Chiro Jooniek (16-18), maar of ze ook het verstandigst zijn is een andere vraag. Van het organiseren van hun eigen fuif, over het fietsen naar de kampplaats, tot het ontdekken van het buitenland, NIKS is hen te zwaar. Enkele keren per jaar bereiden ze een zondagnamiddag voor voor de kleinsten, om dan na een heerlijk werkjaar en een fantastisch bivak ... misschien zelf leider te worden?

Aspi's Nieuws

DASHPI

za, 24/02/2018 - 21:00

Leiding Aspi's

Nu zondag stonden voor de Speelclub en Rakkers andere leiders voor hun neus. Het was namelijk eens aan de Aspi's om de jongsten een toffe namiddag te bezorgen. De Speelclub speelde een heus spelbord en sloten af met de gekende kamerspelletjes (verstoppertje in het donker, weerwolf). Voor de Rakkers stond er een laddercompetitie op het programma.

Leiding aspi's

Zondag kreeg de leiding van de Speelclub en de Rakkers even rust want niemand minder dan onze Aspiranten namen even over. Het werd een toffe namiddag. Bedankt Aspi’s!

Kerstfeestje Aspi's

wo, 27/12/2017 - 18:00
do, 28/12/2017 (Hele dag)

Buitenlands kamp

Onze aspiranten zijn vertrokken op buitenlands kamp! Met 2 auto's trekken ze naar Héricourt-en-Caux, een dorp in Normandië. Daar zullen ze enkele dagen verblijven in een huurhuis. Wij wensen ze alvast véél plezier toe!

Pagina's