Aspi's

Aspi's

Op deze pagina vind je alle info over de Aspi's!

Leiding '20 - '21  Yaron Coussee, Arthur Vincke

 

"The truth may be ORANGE". De Aspiranten zijn de oudste leden van Chiro Jooniek (16-18), maar of ze ook het verstandigst zijn is een andere vraag. Van het organiseren van hun eigen fuif, over het fietsen naar de kampplaats, tot het ontdekken van het buitenland, NIKS is hen te zwaar. Enkele keren per jaar bereiden ze een zondagnamiddag voor voor de kleinsten, om dan na een heerlijk werkjaar en een fantastisch bivak ... misschien zelf leider te worden?

Aspi's Nieuws

Ons bivak is definitief gestart!

Op woensdagmorgen zijn onze 12 aspiranten met hun 2 leiders met de prachtige zon per fiets vertrokken naar Meeuwen-Gruitrode.
Eenmaal aangekomen zullen zij met een deel van de leidingsploeg het Pexhof mooi inrichten... en ook coronaproof maken.

buitenlands kamp

Beste leden en ouders

Met heel veel pijn in het hart moeten we jullie melden dat ons geplande buitenlands kamp niet kan doorgaan. De reden kennen jullie natuurlijk allemaal en gaan we hier niet verder uit de doeken doen.

Verslag Dashpi

DASHPI 2020

Inleefweek Aspi's

Beste ouders, Beste leden,

Zondag 2 februari is het terug zo ver, INLEEFWEEK! Dit is een hoogtepunt in het aspi-jaar, zeker op vlak van teambuilding en ploegvorming. Deze inleefweek houdt in dat we een schoolweek samen “leven” in ons eigen Chiroheem: ’t Okkernotje, Vyvestraat 33, 8840 Oostnieuwkerke.

Dashpi 2020 @zaal Zonneheem

We kunnen jullie met veel trots vertellen dat de 8e editie van onze aspifuif Dashpi een feit is!!! Zet zaterdag 7 maart alvast maar in jullie agenda, het wordt een feestje om nooit te vergeten.

Pagina's