Bivak

Bivak

Onze chirogroep sluit het jaar telkens af met een spetterend bivak. Dit is 10 dagen dolle pret in de Ardennen of in Limburg. Ons kamp vindt (sedert 2016) meestal plaats van 1 tot 11 augustus (maar kan ook van 31juli tot 10 augustus zijn). Dan vertrekken bus en vrachtwagen naar een mooie kampplaats voor 10 dagen amusement!

De aspiranten beginnen het kamp een beetje vroeger en vertrekken een paar dagen vroeger met de fiets; of ze fietsen terug en zijn dan later thuis.

Op kamp doen we allerlei zotte activiteiten in afdeling zoals paintwar, dagtocht, bosspel, survival voor de oudsten en nog veel meer toffe activiteiten. Naast de activiteiten in afdeling doen we ook activiteiten in leefgroep. Een leefgroep is een groepje leden uit alle afdelingen. Met je leefgroep doe je 's ochtends de nodige taken zoals: de refter vegen, het terrein opruimen, patattenjas, ... Maar je doet er ook activiteiten zoals bosspel, zotte avond of fantasy games mee. En we zingen er vaak op los!

Om onze maagjes te vullen na al die vermoeiende activiteiten, hebben we een grote kookploeg mee die met veel plezier topmaaltijden maakt die iedereen lust.

Het kamp sluiten we naar goede gewoonte af met een feestmaal, gevolgd door een show waarin iedere afdeling het beste van zichzelf toont. Op de laatste avond wordt ook gezegd wie van de leiders, jammergenoeg, stopt en wie verder doet. Daarna volgt als kers op de taart het kampvuur!

⇒ 'Inschrijvingen ten huize vanaf einde juni'.