Bivak 2019

Ons bivak is al enkele dagen achter de rug, hopelijk zijn jullie allemaal al wat uitgeslapen? De leiding alvast wel! Wij zijn al stilletjes begonnen aan de voorbereidingen van het nieuwe werkjaar. 

Ons kamp in Chimay komt er natuurlijk niet zomaar, daarom willen we met de leidingsploeg toch enkele mensen bedanken. 

Eerst en vooral onze kokjes, wat die mensen doen is onvoorstelbaar, 2 volle maaltijden per dag, uitgebreid ontbijt, en pannenkoeken als 4-uurtje en dan vergeten we nog de soep en de lekkere desserts. Bedankt! Bedankt om ons allemaal de avond na het kamp te laten zien dat 6 kilo bijkomen in 10 dagen wel mogelijk is! 

Ook onze chauffeur, de firma Feys, zonder jullie zouden we ons bergen materiaal niet op de kampplaats krijgen. En wat is een kamp zonder spelmateriaal? Dit doen ze ondertussen al 30! jaar. Dikke merci! 

Petje af voor onze VB die ons altijd bijstaat met goede raad en ons scherp houdt tijdens momenten wanneer er belangrijke beslissingen genomen moeten worden. 

Bedankt aan alle mensen die dit kamp hebben gesponsord, de vele groenten, patatten, materiaal,... die we gratis krijgen. Hierdoor kunnen we de prijs van het kamp aanzienlijk drukken. 

De ouders, jullie moeten ook bedankt worden, 10 dagen je kind afstaan aan een bende jonge gasten is niet eenvoudig. Maar hierdoor geef je ons en je zonen de kans om onvergetelijke momenten te beleven. 

Het belangrijkste onze leden, zonder jullie is er geen kamp, simpel. Een immense merci om samen met ons 10 dagen enthousiast te zingen, te dansen, te spelen,... 

Merci aan alle oud-leiders die de vrachtwagen hebben komen in en vooral uitladen, na 10 zware dagen is deze hulp zeker welkom. 

Een bivak is ook een moment van afscheid nemen, dit jaar zijn het Tom Verhelle en Ward Degryse die hebben besloten om een punt te zetten achter hun rijkgevulde Chirocarrière. Bedankt voor alle mooie jaren! 

!Belangrijk! 

Er is een record aantal verloren kledij gevonden, daarom geven we alle ouders en leden de kans om vrijdag tussen 19u en 20u even in het 'T okkernotje langs te komen. Zo blijft dat niet eeuwig liggen bij ons ;). Vertel dit zeker door, zodat iedereen de kans krijgt om wat spullen te recupereren. 

Nu zal het even stil zijn in en rond ons heem. Maar geen nood, we beginnen er over een kleine maand weer aan, alle info daaromtrent zal later worden medegedeeld. 

BIVAK CHIMAY 2019 U WAS FANTASTISCH!