Dag van de jeugdbeweging... even minder goed nieuws

Vandaag had dit ook één van de leuke dagen in het chirojaar moeten zijn, met veel randactiviteiten op school of in de stad. Corona verhinderde echter een gezellig samenzijn met de vele jongeren van alle jeugdbewegingen. Maar wellicht zijn jullie toch in uniform naar de school getrokken? Super!

Ook voor onze chirogroep wordt dit weekend helaas géén normale zondag met toffe activiteiten... In de voorbije dagen en week zijn enkele leiders positief getest of moeten tijdelijk in quarantaine. Bijgevolg kunnen wij geen goede werking voor alle afdelingen organiseren. Spijtig. Wij willen echter geen enkel risico op verdere mogelijke besmettingen in de gezinnen veroorzaken, waarvoor jullie begrip!

ZONDAG  25  OKTOBER

* Geen chiro.

* WIj ontvangen wel de ouders die dat wensen voor de laatste INSCHRIJVINGEN, de verkoop van de STICK VAN HET BIVAK (7€, graag gepast geld) of de SWEATER (25 of 30€). Men kan ook de verloren kledij van ons laatste bivak even bekijken.

* De ouders zijn welkom tussen 13.30u. en 14u.

 

De leidingsploeg zal morgen een online overleg houden om de werking van de komende weken te bestuderen. Wij dienen immers rekening te houden met de recente nieuwe maatregelen van de overheid (= jeugdwerk naar code rood). Jullie worden nadien uiteraard ingelicht.

'Onvoorspelbare groeten', zorg voor elkaar  & tot weerziens

de leiding