Einde speelclubjaar

Het jaar zit erop, voor velen niet het eerste en voor sommige zelf het laatste als speelclubber. Voor anderen het eerste en hopelijk was dit het eerste van vele chirojaren.
We hebben er een geslaagd jaar opzitten. De kennismakingszondag en de startdag was alvast een groot succes, maar daarna moest het nog echt beginnen. We begonnen met de activiteit Speelclub go waar we Oostnieuwkerke onveilig maakten met onze pok├ęballen. Daarna volgden er enkele super activiteiten op zondagnamiddag, de bunker veroveren, de grens tussen Mexico en Amerika onveilig maken. Het kerstfeestje, wat was dat een gezellige boel, samen Kerstmis vieren met vrienden! Het speelclubweekend volgde snel, het winterse weer kon ons niet tegenhouden om onze zieke slang te genezen of helemaal wild te gaan op de platen van DJ Korre en zijn MC Tits. Ook op de vredefeesten waren we met onze afdeling veel aanwezig: het snoepcasino, kubbcompetitie, reuze Bbq, overal konden we mensen spotten van onze gele bende. Samen 3 weken in spanning afwachten tot onze kuikens uitkwamen om daarna elk 2 kuikentjes te kunnen meenemen op onze kuikenborrel. Onze dag aan zee met de knappe zeemeermin. En last but not least: ons fantastisch kamp in Dilsen-Stokkem waar we toonden dat we niet alleen de grootste maar ook de beste en leukste afdeling van Jooniek waren! Samen op dagtocht en genieten van een machtig zwembad. Samen iemand tot koning tronen. Samen grenzen verleggen en vooral samen veel leute maken. Dit kan je een korte samenvatting noemen van ons kamp, maar natuurlijk was het veel meer dan dit, we hopen dat dit voor jullie een onvergetelijk kamp was. Voor ons alvast wel!

We willen als speelclubleiding onze speelclubbers bedanken om iedere zondag talrijk aanwezig te zijn! Om met z'n allen een tof weekend in Jooniek te beleven. Om er een fantastisch kamp van te maken! We hebben ons dit jaar echt geamuseerd, en het was een plezier om aan jullie leiding te geven. Ook willen we alle ouders bedanken voor alle vertrouwen die we gekregen hebben!

Het was een topjaar!!
De fiere speelclubleiding