Kerstfeestje

Dinsdag 27 december vond het kerstfeestje van de speelclub plaats. Na de ontvangst met allerlei lekkere hapjes kwamen we tot de conclusie dat al onze cadeautjes gestolen werden. 
Samen met de leiding ging de speelclub opzoek naar de dader van deze mysterieuze diefstal. Na enkele opdrachten succesvol af te leggen kwamen we al dichter bij de locatie van de gestolen geschenken. Dit bleek de kerststal te zijn, daarom trok de speelclub de verkleedkelder in om undercover de kerststal te kunnen betreden, daar vonden ze inderdaad de gestolen pakjes onder de kribbe van Jezus. Na deze succesvolle missie gingen we ons wat opwarmen rond het haardvuur en konden de pakjes geopend worden.

Ondertussen sluipt ook het speelclubweekend dichterbij. Dit super leuke weekend zal plaatsvinden in ons eigen vertrouwde heem op 17 en 18 februari! De speelclubbertjes blijven dus één nachtje slapen. Voor meer info zoals de precieze uren, wat er in de valies moet,... zal er een mailtje volgen. Sommige leden hebben zich al ingeschreven op het kerstfeestje voor dit fantastische weekend. Leden die nog niet zijn ingeschreven, geen nood, de leiders zullen na hun examens eens langskomen.

Zijn er nog vragen? Aarzel niet om één van de leiders te contacteren!

Groetjes 
De speelclubleiding