Oktober/November

Het is alweer bijna december, de tijd van het jaar om binnen te zitten en onze koude handen bij het vuur te verwarmen. Maar de voorbije 2 maanden hebben de toppers allesbehalve binnen gezeten. Zo hebben we de toppers tot een hechte bende gemaakt met behulp van teambuildingspelen, ze moesten de gasten bepaalde opdrachten vervullen in team om hun vieruurtje te pakken te krijgen, ook moesten ze 11 van de 15 opdrachten tot een goed einde brengen zodat ze een verrassing krijgen op het kerstfeestje (Spannend!!!!).

Het was nog nooit zo warm in het begin van de maand november. Daardoor waren de toppers al deels van slag. We hebben hen nog een beetje meer in de war gebracht door een chaosspel te organiseren. Ooit al gevoetbald met 4 doelen? Hoe gaat dat zullen de meeste mensen zich afvragen. Dit gaat als volgt: er staan op één veld 4 doelen in een vierkant en de toppers waren in 4 teams verdeeld. Daarna gaat het gewoon zoals echt voetbal, 2 tegen 2 maar alles door elkaar. Gekheid verzekerd!

TDA (Tocht Door Alles)! Ja u hoort het goed, een tocht door alles. Geen beek was te breed, geen modder te vuil, geen grasplein te nat. De toppers moesten erdoor! Natuurlijk afgewisseld met enkele leuke spelletjes zoals Kiekeboe op een grasveld. Hoe vuiler hoe beter denken die jonge gasten dan maar! Terug aangekomen in het heem was iedereen zéér blij met een warme choco en een lekkere boterham.

De maand november hebben we afgesloten met een fameuze plasquiz. Hier moeten ze in teams zoveel mogelijk vragen juist beantwoorden maar voor ze kunnen antwoorden moesten ze een klein parcours afleggen en een beker met water zo snel mogelijk leegdrinken. Natuurlijk was plassen tijdens de quiz verboden, wie zich toch niet kon inhouden moest dit bekopen met een punt. Plezier verzekerd!

Op naar een toffe maand december waar ook ons Kerstfeestje staat gepland, meer informatie volgt!