Ons Okkernotje kreeg een prachtig uitzicht!

Misschien heb jij dit reeds opgemerkt tijdens een wandel- of fietstocht in de Vyvestraat? Jawel... de oude (!) luikers van het heem werden deze maand vervangen. Dit heel grote renovatiewerk stond al een tijdje op de kalender, maar we hadden in de voorbije jaren nog eerst belangrijker én dringender zaken uit te voeren. Het blijft jaarlijks ook een moeilijke opdracht om met onze centen de juiste keuze te maken.

Mede dankzij de gulle gift van onze kookouders Lutje en Wilfried, is het nu zover. Sommigen zullen zeggen "eindelijk"...?! De constructie én de ophanging van de nieuwe luikers nam oud-leider Filip Verhalleman voor zijn rekening. "Dankjewel Filip"!!! Zoals vaak in het verleden (zelfs bij de eerste jaren van onze groep) tovert Filip bijzonder graag -en liefst- aan alles wat met hout heeft te maken. Bij zeer koud weer of omwille van een of andere activiteit binnen, kunnen de vensters nu worden gedicht.

Chiro Jooniek is gelukkig: we mogen blijven rekenen op bereidwillige handen én milde schenkers. Zo kunnen we ons heem voor de toekomst up to date houden!  "Opdat hier nog véél kinderen mogen ravotten..."