'Onvoorspelbaar'... de startdag is uitgesteld!

Helaas moeten wij jullie allen met Jooniek minder goed nieuws meedelen... Vrijdagochtend werd één iemand van de leidingsploeg, na bezoek aan de huisarts, positief getest op het coronavirus. Voor de betrokken leider betekent dit de nodige verzorging en een onmiddellijke quarantaine voor zichzelf.

Omwille van de persoonlijke contacten o.a. in het studentenleven tijdens de voorbije week, hebben wij gevraagd opdat ook de overige leiders die met hem een nauw contact hebben gehad, zich zo vlug mogelijk bij hun huisarts zouden aanmelden. Hopelijk komen er daar vooral negatieve testen uit...

Als gevolg van dit minder leuk bericht in de ploeg, maar ook omwille van preventieve gezondheidsmaatregelen naar alle leden (en hun familie) toe, hebben wij zopas beslist:

* de startdag van zondag 27 september met de verscheidene afdelingen in 't Okkernotje zal niet doorgaan!

* op dit moment is het nog onduidelijk wanneer we het werkjaar kunnen opstarten. Afhankelijk van de interne medische nieuwsberichten en extern advies, zullen wij op vrijdag 2 oktober een volgende mail sturen met de besluitvorming voor de activiteiten in oktober.

* de inschrijvingen zijn voorlopig opgeschort.

 

'Onvoorspelbaar' is het nieuwe jaarthema... en ja, dat is een feit voor onze groep?!  Jammer voor onze kinderen en jongeren! We moesten echter snel een heel spijtige beslissing nemen, maar zo helpen we mee om de verspreiding van het virus in de regio te kunnen stoppen. Wij rekenen op ieders begrip voor deze tijdelijke situatie.

 

Voor algemene info en veel gestelde vragen kan je terecht bij: www.info-coronavirus.be

Voor bezorgdheden of vragen bij chiro Jooniek kan je (ook gedurende dit weekend) steeds terecht bij de groepsleiding: Maxime Feryn, groepsleider en Emmanuel Van den Bulcke, volwassen begeleider