ouderraad

Beste ouders,

Chiro Jooniek staat niet alleen bekend in de streek wegens zijn goeie leidingsploeg en grote groep fantastische leden... Maar ook om zijn sterke werking erachter, mensen die soms wat minder in de schijnwerpers staan maar we wel ENORM dankbaar zijn!!! Kijk maar eens naar onze kookploeg, een ploeg die op kamp 3 maal daags eten op tafel tovert voor meer dan 90 personen en dat 10 dagen lang. Of onze vrienden van 't Okkernotje die de leidingsploeg blijft helpen bij het vervaardigen of herstellen van projecten in en rond ons heem.
Fantastisch toch?
Zo hebben we ook een ouderraad, een groep ouders en sympathisanten die zich willen inzetten om hun raad en hun mening te delen met of aan de leidingsploeg. Want tenslotte zijn wij ook maar een groep jonge gasten die onze leden een fantastische zondag, een mooie Vredefeesten en een tof kamp willen bezorgen. Ook wij zoeken manieren, ideeën en meningen om jullie zoon dit te geven. Omdat onze "jonge" volwassen begeleider niet de enigste wil/kan zijn die zijn goeie raad met ons wil delen geven we met de leidingsploeg ook andere volwassenen de kans om ons te helpen!
Daarom deze warme oproep, want vers bloed kan nooit kwaad. Zie jij het zitten om mee te discussiëren over de weg van Jooniek, kom dan gerust af naar de 2de ouderraad: 
Vrijdag 1 maart, om 20u00 in ’t Okkernotje

Meer info: 
www.chirojooniek.be/ouderraad

Vele groetjes De leidingsgroep