Speelclubweekend

Op 17 februari om 10u zijn de speelclubbers samengekomen om een fantastisch weekend te beleven in ons vertrouwde heem, ’t Okkernotje.Na wat slaapzakspelletjes en WAP, speelden ze muzikaal pak waar een tip om pannenkoeken te verdienen in zat. Gelukkig hadden de lieve kokjes genoeg pannenkoeken gebakken want de speelclub had een reuzehonger! Na de heerlijke pannenkoeken stond vlaggenroof op het programma. Team blauw wist op een slimme manier te winnen van team rood. Hierna konden ze genieten van een overheerlijke spaghetti. Na de magische wensballon, waarbij elke speelclubber een wens kon doen, konden ze zich uitleven op de toffe fuif in het speelclublokaal. Hierna gingen ze allemaal uitrusten om fris te zijn voor de volgende dag.

Toen ze wakker werden stond een heerlijk ontbijt klaar met spek en eieren om energie op te doen voor de Chinese tocht door Oostnieuwkerke. Na verschillende spelletjes zoals “limbo” en “wolfje wolfje hoe laat is het” aan de kerk, gingen ze gaan ravotten in het bos. Hierna werden de maagjes gevuld met lekkere stoofvlees met frietjes van de kokjes. Na wat ravotten konden ze nog genieten van de metseltaart van Lutje waarna het speelclubweekend er jammergenoeg al op zat.

We zouden graag onze kokjes Lutje, Ria, Wilfried, Chris en Hugo nog eens bedanken voor het lekkere eten dat ze voor ons gemaakt hebben!