Startdag

Beste chirowietjes, beste ouders

Morgen is het zo ver, eindelijk start het nieuwe chirojaar. Samen met onze vrouwelijke wederhelft geven we er een lap op en maken we er een topdag van! We verwachten jullie om 9u45 op het kerkplein. Na een potje massaspelen en een toffe viering gaan we samen naar de meisjeschiro om lekkere frietjes te smullen en een leuk groepsspel te spelen. Natuurlijk komen jullie op deze dag ook jullie afdelingsleiders te weten, samen trekken we dan ook met onze bende naar ons eigen heem ’t Okkernotje om deze spannende leidingsverdeling te ontdekken, we eindigen dan hier om 17u30. Deze dag is volledig gratis!

De week erop hebben jullie dan de mogelijkheid om jullie in te schrijven, we proberen met de leiding er dan ook op te hameren om dit zo snel mogelijk in orde te brengen, zo kunnen wij jullie snel verzekeren!!

Het inschrijvingsblad is al verstuurd via mail.  Gelieve het inschrijvingsblad af te drukken + volledig en correct in te vullen!!!  Op 1 van onze inschrijvingsdagen (iedere zondag voor en na de chiro tem 20 oktober) kan u deze dan inleveren met het inschrijvingsgeld. Alvast bedankt!

 

Tot morgen en groetjes van jullie leidertjes