Rakkers

Rakkers

Leiding '19 - '20 Stef Decru , Jorgo Volckaert, Michael Vervish

Rakkers Nieuws

Zondag 10/11/2019

Vandaag hadden we 2 commadanten te gast, commadant Decru van het Russische leger en commadant Vervisch van het Duitde leger. Na een vermoeiende tocht kwamen de Duitsers terrecht in een hinderlaag van de Russen. De strijd werd gevoerd rond de legendarische bunker. Wat bleek? Beide legers waren zeer gewaagd aan elkaar. Het leidde tot een wapenstilstand met deze historische foto als gevolg.

Oktober

Een van onze allereerste activiteiten was: Een stoel als beste vriend. Tijdens deze activiteit werden er dus allemaal spelletjes gespeeld met en op een stoel. Naast de gewone stoelendans speelden we muurtje trap en zelfs verstoppertje met de stoelen. Uit de spelletjes blijkt dat leider Jorgo een krak is in stoel verstoppertje al is het de rakkers toch gelukt hem te vinden. (zie foto)

STARTDAG

zo, 30/09/2018 - 10:00

We starten deze prachtige dag in de voormiddag. Verdere informatie volgt nog !

rakkers- toppersweekend

Wat een weekend! Niet alleen Dashpi werd een groot succes. Ook hadden de rakkers en toppers een topweekend.

koude zondagen

Tijdens de koude zondagen hebben de Rakkers niet stil gezeten zo hebben we pompoensoep gemaakt, sinterklaas mogen ontvangen en vele andere leuke spelletjes gespeeld.

Nu beginnen we stilaan uit te kijken naar ons kerstfeestje het beloofd weer een leuke namiddag te worden. Dus zet donderdag 28 december maar al in je agenda want dan gaan we feesten!!!

Verdere info volgt...

Pagina's