Speelclub

Speelclub

Op deze pagina vind je alle info over de Speelclub!

Leiding '20-'21 Benoit Debaes, Senne Bryon, Ruben Tyberghein, Maxime Willaert

 

De Speelclub is de tweede jongste afdeling van de chiro. Iedereen van het derde tot het vierde leerjaar is er welkom (9-10 jaar).

Elke speelclubber wordt gekenmerkt door zijn grenzeloze fantasie,

 nieuwsgierigheid en onuitputbare energie. De speelclub is een

 plaats waar je leert samen spelen, soms al eens iemand moet helpen en waar je je altijd volop kan uitleven. Speelsheid is dan ook het belangrijkst in de gele bende.

Een speelclubber komt vaak voor nieuwe uitdagingen te staan. Het hele chirogebeuren is voor hem nog onbekend. Samen met hun leiders en de andere speelclubbers beleven ze de gekste dingen.

Speelclub Nieuws

speelclubweekend

 

Activiteit

Afgelopen zondag deden de speelclubbers harde buitenspelen. Na een partijtje touwtrekken, bandenrugby en vaksleuren hadden we na het 4uurtje nog tijd om ons op te warmen aan de haard. Na wat moppen tappen speelden we nog een spelletje weerwolven om de middag af te sluiten.

Dino-spel

Ola, vandaag een gevaarlijk spelletje. We katapulteerden de speelclub terug in de tijd. Eerst mochten ze hun eigen dino ontwerpen, daarna konden ze stekels verdienen voor hun dinosaurus.
Dit was mogelijk door enkele spelletjes te spelen, daar kwam zowel de kennis over dino's als snelheid,... aan te pas. Het werd een leuke namiddag in het verleden. 

Op zoek naar de bunker van Soldaat John

Vandaag gingen we opzoek naar de verloren bunker van Soldaat John, John liet een kaart achter net voor hij sneuvelde. Die kaart leidde de speelclub naar zijn bunker.
Uiteindelijk kon de speelclub de bunker localiseren, daar vonden ze de verloren schat, een lekker 4-uurtje op de bunker. Daarna speelden we nog wat spelletjes op en naast de bunker van John.

Sinterklaas

Ook dit jaar hebben we geluk gehad, op het laatste moment hebben we Sinterklaas kunnen strikken om toch even een bezoekje te brengen aan onze Chiro.

Pagina's