Speelclub

Speelclub

Op deze pagina vind je alle info over de Speelclub!

Leiding '23-'24 Raf Boersma en Benoit Debaes

De Speelclub is de tweede jongste afdeling van de chiro. Iedereen van het derde tot het vierde leerjaar is er welkom (9-10 jaar).

Elke speelclubber wordt gekenmerkt door zijn grenzeloze fantasie,

 nieuwsgierigheid en onuitputbare energie. De speelclub is een

 plaats waar je leert samen spelen, soms al eens iemand moet helpen en waar je je altijd volop kan uitleven. Speelsheid is dan ook het belangrijkst in de gele bende.

Een speelclubber komt vaak voor nieuwe uitdagingen te staan. Het hele chirogebeuren is voor hem nog onbekend. Samen met hun leiders en de andere speelclubbers beleven ze de gekste dingen.

 

Speelclub Nieuws

speelclub weekend

25 en 26 februari 2023 was het speelclubweekend. De leiding heeft hiervoor toffe activiteiten voorbereid, zoals cluedo, vuurdorp en egg-games. De speelclub heeft ook lekker kunnen eten dankzij de kokjes Lutgarde, Ria, Kris, Chantal en  Joerie. Hier zijn enkele foto's van het speelclubweekend.

Speelclubweekend

Vorig weekend vond het speelclubweekend plaats. De speelclubleiding bereidde verschillende leuke activiteiten voor om er weer een spetterende editie van te maken. Tijdens het weekend werden we verwend met overheerlijke maaltijden door kokjes Lutgarde, Ria, Mieke, Kris en Hugo waarvoor dank!

 

Zondag 1 november

Dag, Omdat het zondag 1 november is en met de nieuwe maatregelen, hebben we besloten om zondag geen chiro te geven. We hopen op jullie begrip. Hou het veilig en gezond!

Dino-spel

Ola, vandaag een gevaarlijk spelletje. We katapulteerden de speelclub terug in de tijd. Eerst mochten ze hun eigen dino ontwerpen, daarna konden ze stekels verdienen voor hun dinosaurus.
Dit was mogelijk door enkele spelletjes te spelen, daar kwam zowel de kennis over dino's als snelheid,... aan te pas. Het werd een leuke namiddag in het verleden. 

Op zoek naar de bunker van Soldaat John

Vandaag gingen we opzoek naar de verloren bunker van Soldaat John, John liet een kaart achter net voor hij sneuvelde. Die kaart leidde de speelclub naar zijn bunker.
Uiteindelijk kon de speelclub de bunker localiseren, daar vonden ze de verloren schat, een lekker 4-uurtje op de bunker. Daarna speelden we nog wat spelletjes op en naast de bunker van John.

Pagina's