Uniform

Uniform

Als we op stap zijn, op kamp, weekend of waar dan ook is het vanzelfsprekend dat mensen moeten weten wie we zijn. Dit zien ze uiteraard van ver wanneer een rode vlek op hun netvlies wordt gebrand. Inderdaad... ROOD !

Dat is het kleur van Chiro Jooniek. Wij raden dan ook iedereen ten sterkste aan om onze RODE sweater (deze kun je kopen bij VB Emmanuel Van den Bulcke in de Roeselarestraat 15) elke chironamiddag te dragen. Onze sweaters zijn een duidelijk teken dat wij één groep zijn en dit aan de buitenwereld durven tonen. Bovendien zijn onze rode chirosweaters uitermate stevig en 'chiro-namiddag-bestendig'.

We begrijpen dat de kleinsten nog geen volledig uniform aankopen. Maar wie wat meer Chiro wil uitstralen (en dat zien wij natuurlijk erg graag) kan steeds in 'De Banier' (Delaerestraat 16 Roeselare) terecht voor een korte Chiroshort, -hemd, -T-shirt ... Je kan er ook andere leuke chirospullen aanschaffen.

Na de inschrijvingsdagen (= maand oktober) plaatsen we desgevallend een nieuwe bestelling sweaters bij onze leverancier. Vanaf einde november kan je dan weer bij Emmanuel terecht.