Foto's

Foto's voorbivak

De leidingsploeg trok gisteren naar Dilsen-Stokkem om de kampplaats van dit jaar te bezichtigen. Hierbij een kleine fotoreportage.

 

Gemengd spel speelclub

Samen met de ribbels en de speelclub van de meisjeschiro speelden we met de speelclub enkele weken geleden een leuk spel in het park van Oostnieuwkerke. 
We catapulteerden de speelclub even door de tijd en ze werden allemaal een lieve oma of opa. De speelclub en de ribbels konden zich helemaal uileven in verschillende typische spelletjes voor onze bejaarde vrienden. Natuurlijk konden koekjes niet ontbreken. 

Receptie vzw 't Kiezeltje

Op vrijdag 31 maart vierden we het 30-jaar bestaan van 't Kiezeltje. 't Kiezeltje is de overkoepelende vzw van zowel Chiro Jooniek als Chiro 't Scamanderke. Zij vervullen een heel belangrijke functie in ons Chirobestaan en nemen soms zwaarwichtige beslissingen. Op deze receptie kregen de 2 leidingsploegen de kans om de leden van 't Kiezeltje wat beter te leren kennen via een speeddate. Daarna genoten we nog van overheerlijke pita, geserveerd door onze kokjes. Bedankt!

Werkweek Vredefeesten

De leidingsploeg is alvast in volle voorbereiding voor de Vredefeesten tijdens het eerste weekend van mei. Deze week zijn we er opnieuw stevig ingevlogen op onze werkweek. Tijdens de werkweek worden de meeste decors al gemaakt die dan zullen blinken in Zonneheem. Benieuwd? Neem alvast een kijkje! ;)

 

Thema Vredefeesten 2017

Dit jaar kozen we voor het thema van de Vredefeesten Las Vegas. De stad en het casinogebeuren zullen ons thema uitmaken voor dit jaar. We zijn natuurlijk ook al in voorbereiding voor het decor dat Zonneheem zal opfleuren. We willen jullie opnieuw verwelkomen tijdens het eerste weekend van mei! Programma kan je terugvinden op de affiche, en op enkele foto's proef je reeds de sfeer... ! 

 

Foto's zwemmen

Startdag 2016

Op zondag 25 september hielden wij startdag met Chiro Oostnieuwkerke, we hadden maar liefst 196 Chirowietjes!

Banners

Alle foto's bovenaan :)