Leidingsploeg

Sloebers

afbeelding van Dylan Vandewalle

Dylan Vandewalle

8980 Passendale
Bruggestraat 2
0486-87 75 85
Verzorging
Hallo ik ben Dylan, ik ben heel blij dat ik direct al in mijn eerste jaar de tofste afdeling mag begeleiden. In mijn vrije tijd ben ik ook trainer van de u7 in Oostnieuwkerke, je kan me ook vaak vinden in één van mijn varkensstallen.
afbeelding van Pepijn Vanhecke

Pepijn Vanhecke

8840 Oostnieuwkerke
Gemeenhofstraat 41
0499 84 71 26
Industrieel ingenieur, industrieel ontwerpen. UGent campus Kortrijk
Hallo, ik ben Pepijn en in mijn eerste leidingsjaar mag ik direct beginnen met de beste afdeling die er is! Ik zie het super hard zitten om er een onvergetelijk chirojaar van te maken. Ik draag mijn paarse leidingskoord met heel veel trots. Mijn dikke vriend Dylan en ik zijn supergemotiveerd om allerlei leuke activiteiten te organiseren!

Speelclub

afbeelding van Benoit Debaes

Benoit Debaes

8840 Oostnieuwkerke
Pauwstraat 21
0478310605
Bedrijfsmanagement HOGENT
Hallo, na een ongelofelijk tof jaar met de speelclub vorig jaar was de keuze snel gemaakt om nog eens speelclub te geven. Samen met mijn 2 dikke vrienden Jarne en Yaron zal dit een jaar worden om nooit te vergeten!!! Elke zondag wordt onvergetelijk dus wij hopen jullie veel te zien.
afbeelding van Yaron Coussée

Yaron Coussée

8800 Roeselare
Abeelstraat 109
0471 42 54 98
bestuurskunde en publiek management
Back to the roots! Na 3 jaren wat rond te dwalen in andere afdelingen ben ik eindelijk tot de conclusie gekomen dat de speelclub de beste afdeling is en blijft! Samen met mijn medeleiders zullen we er een jaar van maken om in de geschiedenisboeken van Jooniek te schrijven. Plezier gegarandeerd!
afbeelding van Jarne Vandewalle

Jarne Vandewalle

8840 Oostnieuwkerke
Vlasbloemstraat 23
0468 17 75 78
1ste jaar bachelor: Leerkracht geschiedenis - Engels
Hallo, ik ben Jarne en in mijn 1ste jaar geef ik leiding aan de gele bende de speelclub. Samen met mij twee kompanen Yaron en Benoit zullen we er een topjaar van maken. Afkomen is de boodschap! Naast de Chiro ben ik ook nog te vinden in Torhout waar ik studeer voor leerkracht secundair onderwijs geschiedenis en Engels.

Rakkers

afbeelding van Sander Lucas

Sander Lucas

Hallo, ik ben Sander Lucas, en zit in het 7de industriële houtbewerking in VTI Roeselare. Het is mijn 1ste jaar als leider en ik ben dolenthousiast om samen met Senne de leden een fijne zondag te laten beleven. Mijn vrije tijd gaat nu vooral uit naar de Chiro, maar als ik niet in de Chiro ben of weg met mijn fiets, wordt ik wel graag uitgedaagd voor een online game.
afbeelding van Senne Bryon

Senne Bryon

8840 Oostnieuwkerke
Cockstraat 22
0470-01 30 54
2de bachelor handelsingenieur
Na een jaar ravotten met de speelclubbende, heb ik besloten een afdeling hogerop te ontdekken. Met mijn medeleider Sander zal ik proberen de rakkers het chirojaar van hun leven te bezorgen. Ik hoop op een fantastisch jaar, met het kamp als fenomenale afsluiter. Hopelijk zien jullie het even hard zitten als ik!!!

Toppers

afbeelding van Karel Demaegdt

Karel Demaegdt

8840 Oostnieuwkerke
Spanjestraat 72
0479 63 32 98
Metselaar
Als 5 de jaar leider heb ik er voor gekozen om voor de toppers leiding te geven. We gaan er een tof jaar van maken. Ook ben ik dit jaar de groepsleider.
afbeelding van Tijl Desender

Tijl Desender

8840 Oostnieuwkerke
Gemeenhofstraat 23
0491-93 49 43
maatschappelijke Veiligheid
Ik ben Tijl en voor mijn 2e jaar sta ik bij de Toppers. De rode bende van het 1e en 2e middelbaar. De toppers verwachten een echt een top jaar!!.Ik kom uit verzorging maar zit nu in mijn 7e middelbaar maatschappelijke veiligheid. En met mijn toffe medeleider ben ik er gerust in dat dit een machtig jaar zal worden!

Kerels

afbeelding van Brecht Deraeve

Brecht Deraeve

8800 Roeselare
Groenestraat 500
0489 419 184
Digital Business Management
Dag iedereen In mijn derde jaar als leider heb ik de kans gekregen om aan de altijd toffe kerels leiding te geven. Samen met mijn tweelingbroer 'Big Steve' maken we er dit jaar een een topjaar van die we niet snel zullen vergeten!! In het dagelijkse leven ben ik momenteel nog steeds te vinden in Kortrijk waar ik momenteel (hopelijk) mijn laatste jaar afwerk in de opleiding Digital Business Management. Groetjes Je kapoen Briecht x
afbeelding van Stef Decru

Stef Decru

8840 Oostnieuwkerke
Ondankstraat 19
0474 23 58 04
bio-ingenieur
Na 2 jaar rakker besloot ik om toch eens wat ouder te gaan en kwam ik al snel uit bij de blauwe bende: de kerels. Ik zie het helemaal zitten om met mijn fantastische medeleider Briecht er een topjaar van te maken.

Aspi's

afbeelding van Ruben Tyberghien

Ruben Tyberghien

8840 Staden
Diksmuidestraat 90
0479-76 91 69
Bachelor Toerisme en recreatiemanagement
Hallo iedereen, Na drie jaar leiding bij de gele bende ben ik nu klaar voor een sprong hogerop. Dit jaar zal ik er een onvergetelijk jaar van maken met de oudste bende de Aspi’s. Samen met mijn beste vriend Joren Decadt zullen we de aspi’s verrassen met tal van gekke activiteiten.
afbeelding van Joren Decadt

Joren Decadt

8840 Staden
Lucasstraat 6A
0471557226
KMO-management
Mijn vierde jaar als leider mag ik vieren met de oudste afdeling, de bende badboys van de aspi's. Samen met mijn broeder Ruben zien we het volledig zitten. Een inleefweek, Dashpi organiseren, buitenlands kamp enz... Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijk jaar!

Volwassen begeleider

afbeelding van Emmanuel Van den Bulcke

Emmanuel Van den Bulcke

8840 Oostnieuwkerke
Roeselarestraat 15
0476/52 09 92 of 051/24 80 58
pedagogisch directeur
Ik hou van de Chiro! 'Jonge mensen laten groeien...' Kinderen en jongeren vormen en sterker maken, al spelend het leven ontdekken. Stevig bouwen aan kleine kernen én aan die grote mensenwereld... Dromen, durven en doen.