Leidingsploeg

Sloebers

afbeelding van Jarne Vandewalle

Jarne Vandewalle

8840 Oostnieuwkerke
Vlasbloemstraat 23
0468 17 75 78
bachelor: leerkracht aardrijkskunde - geschiedenis
Na een fantastisch jaar bij de speelclub besloot ik om eens aan de paarse bende: de sloebers leiding te geven. Samen met mijn zeer goede vriend Simon zullen we de sloebers een jaar bezorgen dat ze niet snel zullen vergeten! Als ik niet in Oostnieuwkerke ben, kan je me vinden in Torhout waar ik studeer om leerkracht aardrijkskunde - geschiedenis te worden.
afbeelding van Simon Degryse

Simon Degryse

8840 Oostnieuwkerke
Zuidstraat 4
0498047812
Houttechnieken
Hallo ik ben Simon, in mijn eesrte jaar geef ik leiding aan de sloebers. Ik zie het ongelofelijk hard zitten en Samen met mijn copain Jarne zullen we er een echt topjaar van maken.

Speelclub

afbeelding van Jens Danheel

Jens Danheel

8840 Westrozebeke
Kerkstraat 1
0489083059
Sociale Technische Wetenschappen
Hallo, ik ben Jens en dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik zie het volledig zitten om mijn eerste jaar bij de speelclub te staan. Ik en mijn vrienden Pepijn en Raf hebben toffe activiteiten voor de gele afdeling in petto dit jaar.
afbeelding van Pepijn Vanhecke

Pepijn Vanhecke

8840 Oostnieuwkerke
Gemeenhofstraat 41
0499 84 71 26
sabbatjaar
Hallo, ik ben Pepijn en dit is mijn tweede jaar in de leidingsploeg. Vorig jaar stond ik bij de sloebers, en ik vond die gasten supertof. Dus dacht ik, ik schuif gewoon mee op en geef dit jaar leiding bij de speelclub. Samen met mijn kompanen Jens en Raf zullen wij er een topjaar van maken! Wij staan te popelen om met jullie een mega tof kerstfeestje, weekend, bivak en gewone chirozondagen te beleven!
afbeelding van Raf Boersma

Raf Boersma

8840 Oostnieuwkerke
Slijperstraat 15
0468348020
Grafische & Digitale media
Ook al ben ik nog niet zo lang lid van de chiro, sta ik toch te poppelen om samen met mijn geweldige copains Jens en Pepijn mijn eerste jaar leiding te geven aan de speelclub. We zullen er ongetwijfeld een beestig jaar van maken waar we naar zullen terugkijken!

Rakkers

afbeelding van Sander Lucas

Sander Lucas

Hallo, ik ben Sander Lucas, en zit in het 7de industriële houtbewerking in VTI Roeselare. Het is mijn 1ste jaar als leider en ik ben dolenthousiast om samen met Senne de leden een fijne zondag te laten beleven. Mijn vrije tijd gaat nu vooral uit naar de Chiro, maar als ik niet in de Chiro ben of weg met mijn fiets, wordt ik wel graag uitgedaagd voor een online game.
afbeelding van Mathijs Derynck

Mathijs Derynck

8840 Oostnieuwkerke
Vyvestraat 46
0468043186
Bachelor digital arts and entertainment - 3D Animation
Hallo, ik geef mijn eerste jaar leiding vol enthousiasme aan niemand minder dan de rakkers. Samen met mijn goede vriend en medeleider Sander maken we er ook een TOPJAAR van!

Toppers

afbeelding van Stef Decru

Stef Decru

8840 Oostnieuwkerke
Ondankstraat 19
0474 23 58 04
bio-ingenieur
als vierde jaar leiding kan ik dit jaar mijn verlanglijstje weer wat inkorten, een jaar als leider van de toppers heb ik altijd al een willen meemaken. Met Pieter als medeleider beloofd het ook weer een TOP jaar te worden.
afbeelding van Pieter Demaegdt

Pieter Demaegdt

8840 Oostnieuwkerke
Spanjestraat 72
0468/25 46 59
6de jaar industriële wetenschappen
Na een tof jaar in de aspi's heb ik ervoor gekozen om leiding te geven. Voor mijn eerste jaar leiding geef ik aan de toppers. Met mijn medeleider Stef belooft dit jaar een tof jaar te worden.

Kerels

afbeelding van Benoit Debaes

Benoit Debaes

8840 Oostnieuwkerke
Pauwstraat 21
0478310605
Bedrijfsmanagement HOGENT
Hallo, samen met mijn knappe vriend senne ben ik dit jaar kerelleider! Deze combinatie kan enkel uitmonden in geniale activiteiten die de gasten nooit zullen vergeten. Afkomen is dus de boodschap ;)
afbeelding van Senne Bryon

Senne Bryon

8840 Oostnieuwkerke
Cockstraat 22
0470-01 30 54
Bachelor handelswetenschappen
Oooh wat zie ik het weer zitten dit jaar.... Na een jaartje speelclub en een jaartje rakkers is het nu aan de kerels om van mijn magistrale aanwezigheid te genieten. Samen met iemand die ik al jaren ken: Benoit. Het belooft een spetterend jaar te worden. Met tal van activiteiten zullen we de kerels het jaar van hun leven bezorgen. En natuurlijk wordt het bivak de kers op de taart... Vuurwerk gegarandeerd!

Aspi's

afbeelding van Karel Demaegdt

Karel Demaegdt

8840 Oostnieuwkerke
Spanjestraat 72
0479 63 32 98
Metselaar
Als 6 de jaar leider en groepsleider heb ik er voor gekozen om aspies te geven samen met mijn medeleider Dylan zullen we er een spetterend jaar van maken
afbeelding van Dylan Vandewalle

Dylan Vandewalle

8980 Passendale
Bruggestraat 2
0486-87 75 85
Tuinbouw
Hallo ik ben Dylan, ik geef in mijn 3de jaar leiding aan de aspiranten samen met mijn medeleider Karel. Heb na 2 jaar aan de allerkleinsten te geven besloten wat hogerop te gaan en wat is dan beter dan de stoere aspi’s . Ook beloven we er een topjaar en een spetterende editie van Dashpi te maken. Ook moet de fietstocht naar de kamplaats dit jaar geen moeilijke opgave zijn voor mij, dit komt door mijn fantastische sportieve kuiten. Groetjes dietje;)

Volwassen begeleider

afbeelding van Emmanuel Van den Bulcke

Emmanuel Van den Bulcke

8840 Oostnieuwkerke
Roeselarestraat 15
0476/52 09 92 of 051/24 80 58
pedagogisch directeur
Ik hou van de Chiro! 'Jonge mensen laten groeien...' Kinderen en jongeren vormen en sterker maken, al spelend het leven ontdekken. Stevig bouwen aan kleine kernen én aan die grote mensenwereld... Dromen, durven en doen. Het Okkernotje: een bron voor ontspanning, plezier én vriendschap.