buitenlands kamp

Beste leden en ouders

Met heel veel pijn in het hart moeten we jullie melden dat ons geplande buitenlands kamp niet kan doorgaan. De reden kennen jullie natuurlijk allemaal en gaan we hier niet verder uit de doeken doen.

Voor de mensen waar we al een bezoekje aan brachten, jullie krijgen uiteraard het inschrijvingsgeld terug. Deze proberen we zo snel mogelijk terug over te schrijven. Voor de mensen die cash betaalden, zou het mogelijk zijn om even jullie rekeningnummer door te sturen, zo kunnen we ook jullie geld terugbezorgen.

Wij proberen ook zoveel mogelijk de al gemaakte kosten te recupereren.

Dan rest ons natuurlijk ook nog de vraag of we dit jaar nog op buitenlands kamp gaan. Daar kunnen we jammer genoeg nog geen duidelijk antwoord op geven. Als we het doen zal het sowieso een verkorte of ‘binnenlandse’ versie worden. Maar een nieuwe datum zoeken is voor ons ook niet evident.

We houden jullie zeker op de hoogte. Binnenkort ontvang je ook een mail over het verdere verloop van de ‘gewone’ Chironamiddagen. Hou jullie allemaal goed, blijf zeker binnen (zo redden we ons kamp) en verveel jullie niet te hard!

Groetjes Maxime en Mattijs