Dag aan Zee

Hopelijk verlopen jullie examens een beetje vlot en kunnen jullie de vakantie bijgevolg goed inzetten. Maar daar twijfelen we niet aan, want “Dag aan zee” is weer in zicht! Jawel, jongens en meisjes, haal allemaal maar jullie mooiste bikini of stoerste zwembroek boven want het is weer zover! Nu zondag, 1 juli vertrekken we voor een dagje naar Oostduinkerke. 

De Toppers, Kerels en Aspiranten verzamelen om 7u45 aan het meisjesheem. Zij vertrekken met de fiets naar het zeetje. De leiders hopen een mooie bende oudere gasten te verwelkomen, het is echt niet zo ver en het uur valt al bij al ook nog mee 

De jongere gasten verzamelen om 9u45 aan het heem van de meisjeschiro. Voor het vervoer van de Speelclub en de Rakkers rekenen we op de bereidwilligheid van de ouders. Wanneer er onvoldoende wagens voorhanden zijn, vrezen wij ervoor dat dag aan zee niet zal kunnen doorgaan omdat wij niet onwettig willen rijden. Daarom vragen wij jullie ook om ons een seintje te geven of u al dan niet kunt voeren. 

Dit kan bij onze sympathieke leider Maxime op volgend e-mailadres: maxime.feryn@telenet.be of op volgend nummer: 0493 74 24 23.

Wat nemen jullie best mee? 
- zwembroek en handdoek 
- picknick en een eurotje voor het 4-uurtje
- zonnecrème en een pet 
- veel fris water (zeker de fietsers)

Om 17u worden de Speelclub en Rakwi’s weer in Oostnieuwkerke verwacht (bij het meisjesheem).
Fietsers zijn weer thuis om 19u(tijdstip is bij benadering).

Zo een hele boterham, hopelijk kunnen we veel leden ontvangen! Tot zondag