Verslag Dashpi

DASHPI 2020

Zoals jaarlijkse gewoonte organiseerden de Aspi’s hun fuif: Dashpi. In 2020 stond de zevende editie al op het programma, zo begint het toch stillaan een begrip te worden in het Oostnieuwkerkse nachtleven en omstreken. Na het vele voorbereidingswerken konden we op 7 maart om 21u30 eindelijk de deuren openen. Zonneheem begon langzaamaan vol te lopen en niet minder dan 400 jongeren kwamen uiteindelijk opdagen. 

Er werd veel gedronken en gedanst de sfeer zat er dik in. Onze lokale dj’s speelden de ene na de andere gekke schijf. Doorheen de hele avond hebben we niks van problemen gehad, dit ook door de vele vrijwilligers die kwamen helpen, bedankt daarvoor! 

Na de fuif kwam natuurlijk nog het grootste werk, de zaal kuisen, maar ook dit liep verrassend vlot! Tegen 6u30 lag iedereen in zijn bedje en konden we terugdenken aan een meer dan geslaagde editie. 

Met de opbrengst financieren we ons buitenlands kamp, alleen de leiders kennen de locatie al, voor onze leden blijft deze een verrassing… spannend! 

Nogmaals een dikke merci aan alle helpende handen en tot volgend jaar.