Vredefeesten

Graag maken we jullie even warm voor ons jaarlijks feestweekend, de Vredefeesten! Dit jaar stappen we in onze teletijdmachine die ons katapulteert naar het oude Griekenland. In het weekend van 4,5 en 6 mei palmen we weer even Oostnieuwkerke in voor een tal van activiteiten in en rond Zaal Zonneheem.

 

We zetten alle activiteiten even op een rijtje:

  • De vrijdagnamiddag, vanaf 17u tot 's avonds laat kan u gezellig komen kaarten voor een setje zeepproducten. Kaarten kosten 1,25 euro per stuk. Te verkrijgen bij ALLE LEDEN !
  • ’s Avonds is ons Chirocafé open vanaf 20u met een ruim aanbod aan dranken en versnaperingen.
  • Vanaf 22u verwelkomen we “Hans, De Rob, De Raf, De Ronder en De Roover”. Een bende leutemakers die de avond zullen opfleuren met verschillende meezingers en eigen verwerkte covers.
  • De zaterdagmiddag om 13u beginnen we met een spannende voetbalcompetitie en voor de niet-voetballers een KUBB-competitie.  Inschrijven kan online en kost €25, in deze prijs is een drankkaart inbegrepen. Kernwoorden zijn hier: sport, frisse pintjes en vooral veel plezier!
  • Vanaf 14u hebben we gezorgd voor een schitterende activiteit voor de jongsten onder ons!!! Alle speelclubbers en rakwi’s zijn welkom in zaal Zonneheem om samen met ‘Ludentem’ een middag vol actie te beleven. Ze worden er omgevormd tot echte circus-mannen of -vrouwen.
  • Tegen 20u is uw lievelingscafé terug open om tussen pot en pint een gezellig babbeltje te slaan met uw vrienden. Nieuw dit jaar: ons Fifatoernooi! Vorm een ploegje met 2 en kroon je koning van de console. Inschrijven kan ook online.
  • Zondag is er een ongelooflijke afsluiter van het weekend. Vanaf 12u kunt u genieten van een heerlijke BBQ A VOLONTE! Al zeggen we het zelf, de beste barbecue van het jaar! Kaarten kunnen gekocht worden aan de mensen van de werkgroep of aan de leiding.

 

Zo een korte samenvatting wat jullie te wachten staat. Hopelijk kunnen we véél ouders, leden en sympathisanten ontvangen op één of meerdere van onze evenementen. Voor meer info kan je terecht op ons facebookevenement: https://www.facebook.com/events/192685058003978/