Speelclub

Speelclub

Op deze pagina vind je alle info over de Speelclub!

Leiding '21-'22 Benoit Debaes, Yaron Coussee, Jarne Vandewalle

De Speelclub is de tweede jongste afdeling van de chiro. Iedereen van het derde tot het vierde leerjaar is er welkom (9-10 jaar).

Elke speelclubber wordt gekenmerkt door zijn grenzeloze fantasie,

 nieuwsgierigheid en onuitputbare energie. De speelclub is een

 plaats waar je leert samen spelen, soms al eens iemand moet helpen en waar je je altijd volop kan uitleven. Speelsheid is dan ook het belangrijkst in de gele bende.

Een speelclubber komt vaak voor nieuwe uitdagingen te staan. Het hele chirogebeuren is voor hem nog onbekend. Samen met hun leiders en de andere speelclubbers beleven ze de gekste dingen.

 

Speelclub Nieuws

Kerstfeestje Speelclub + Kerels

di, 28/12/2021 (Hele dag)

Speelclubweekend

Vorig weekend vond het speelclubweekend plaats. De speelclubleiding bereidde verschillende leuke activiteiten voor om er weer een spetterende editie van te maken. Tijdens het weekend werden we verwend met overheerlijke maaltijden door kokjes Lutgarde, Ria, Mieke, Kris en Hugo waarvoor dank!

 

Vlottentocht

Zondag 13 december bouwden we met de speelclub een vlot om zo te kijken of de speelclubbers echte zeekapiteinen waren.

Speurtocht zondag 22 november 2020

Vandaag gingen we met de speelclub op tocht. Om onze tocht verder te zetten moesten we de beek aan het moerasbos oversteken. Hiervoor maakten de stoere speelclubbers een brug met materiaal die ze vonden in het bos. Achteraf warmden we ons op aan de haard in het Okkernotje om zo de leuke zondagnammidag af te sluiten.

Tot volgende week!

Zondag 1 november

Dag, Omdat het zondag 1 november is en met de nieuwe maatregelen, hebben we besloten om zondag geen chiro te geven. We hopen op jullie begrip. Hou het veilig en gezond!

Pagina's